Digital- & offsettryk

Vi er specialister i både digital- og offsettryk. Vi anbefaler at bruge digitaltryk ved mindre oplag, da opstarts omkostningerne ved digitaltryk er markant lavere end ved offsettryk. Ved større oplag, anbefaler vi offsettryk. Læs mere.

Folie & skilte

Hos Deslers Grafisk Hus producerer vi alt indenfor folie og skilte. Vi klarer alt i udskæring af folier faconskårne streamers og klistermærker. Vores produktionsudstyr er for nyligt blevet opgraderet, så vi nu laver alle former for facade og anden skiltning. Læs mere.

Efterbehandling

Vi tilbyder en lang række af forskellige efterbehandlingsteknikker, som giver jeres tryksag et eksklusivt look. Efterbehandling af tryksager sker efter selve trykprocessen, hvor den enkelte tryksag enten foldes, kacheres, udstanses, hulles, nummereres, spiraliseres eller præges. Læs mere.

Storformat

Skal jeres virksomhed ses i lokalmiljøet, på messer eller til events? Vi producerer alt fra roll ups til bannere, POS materiale og meget mere. Vi har investeret i den nyeste og mest moderne teknologi indenfor tryk og udskæring af materialer. Det giver os unikke muligheder for at producere udstillingssystemer i verdensklasse, der kan imødekomme jeres kreativitet. Læs mere.

Design

Vores fire grafikere udtænker og udarbejder grafiske løsninger, der er unikke og kreative. Vores primære opgave er at fortælle jeres historie igennem grafiske løsninger. Uanset opgave, så er vores grafikere altid klar til at hjælpe og rådgive. Læs mere.

Merchandise

Merchandise kan bruges i forbindelse med firmaarrangementer, til gaver eller til markedsføring af jeres virksomhed. Vi har et bredt udvalg af reklameartikler, der skaber genkendelighed og opmærksomhed. Læs mere.

Har i brug for hjælp?

Har i en opgave, som ikke lige passer ind i nogle af vores kategorier? Vi kan uden tvivl være behjælpelige. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede. Ring til os på +45 6471 4809.