Vores historie

Deslers Grafisk Hus har siden firmaets spæde start i 1950’erne været en fast del af lokalmiljøet på Vestfyn. I tidernes morgen var firmaet primært et trykkeri, hvor fynboerne fik trykt deres brevpapir, visitkort og kuverter. Dengang blev al tryk produceret på en Heidelberg vingeautomat, som stadig bliver brugt i trykkeribranchen til diverse småopgaver.

Deslers i dag

Der er sket en masse siden 1950’erne, hvor Deslers Bogtrykkeri i mellemtiden er blevet til Deslers Grafisk Hus. I 2007 købte Søren Filstrup Nielsen og Lone Lambert Andersen trykkeriet, og i dag har Deslers Grafisk Hus mere end 15 ansatte.

Kompetencer

Vi leverer i dag en bred vifte af grafiske løsninger til vores kunder. Det er alt lige fra traditionelle tryksager til avancerede løsninger, grafisk design, autodekorationer og skilte. Vi gør en ære i at være med fra start til slut - fra idéudvikling til færdigt produkt.

Vision

At skabe værdi for vores kunder igennem grafiske løsninger. Vores primære opgave er at fortælle jeres historie gennem traditionelle og moderne grafiske løsninger. Vi mener grafiske løsninger skal være unikke, og fortælle en historie. De skal fortælle jeres historie.